Τεχνικό τμήμα επισκευών

Το τεχνικό μας τμήμα και οι έμπειροι τεχνικοί και μηχανικοί μας σας εγγυούνται άμεσα και άριστα αποτελέσματα σε ότι θέμα αντιμετωπίζεται με τον εξοπλισμό σας και όχι μόνο. Η musicmania προσφέρει πολλές υπηρεσίες επισκευών με χρόνια εξειδικευμένο προσωπικό.

Επισκευές έγχορδων οργάνων

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο και μεράκι, αναλαμβάνουμε επισκευές σε όλα τα έγχορδα όργανα. Με ανταγωνιστικές τιμές και εγγύηση παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρία μας σας υπόσχεται άριστη εργασία και απόλυτα άριστο αποτέλεσμα.

 

Οι επισκευές περιλαμβάνουν ονομαστικά:

 • Ρύθμιση / Setup
 • Κοκάλα / Καβαλάρηδες
 • Λιμάρισμα τάστων
 • Αλλαγή κλειδιών
 • Κόλλημα ξύλων
 • Ηλεκτρικά ενίσχυσης / Μαγνήτες

Επισκευές πνευστών οργάνων

Επίσημος αντιπρόσωπος επισκευαστικού κέντρου Νίκος Διπλάρης.

Οι συνεργαζόμενοι, εργαστηριακοί μας  χώροι λειτουργούν με τα πρότυπα ευρωπαϊκών εργαστηρίων, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες  στην επισκευή των οργάνων. Ο  σύγχρονος  εξοπλισμός, τα υλικά μας και οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται σφραγίζουν την εγγύηση της αναπαλαίωσης ή της επισκευής.

Μια καινούργια υπηρεσία, πρωτοπόρα  ακόμα και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια. Ο έλεγχος ακουστικότητας του  ηχείου του οργάνου με φασματική  μέτρηση.

Με την υπηρεσία αυτή καταγράφονται  οι αρμονικοί του οργάνου και  αναλύονται .

Το ακουστικό δείγμα ηχογραφείται και αναλύεται ψηφιακά.

Οι μετρήσεις και οι αναλύσεις των δειγμάτων  αποθηκεύονται, δίνοντας τη δυνατότητα στο μουσικό και στο εργαστήριο να εξάγει σημαντικά αποτελέσματα και πληροφορίες  για την διαχρονική πορεία του οργάνου, συγκρίνοντας κάθε φορά τις παλαιότερες με τις καινούργιες δειγματοληψίες.

Επισκευές πλήκτρων / πιάνο

Επισκευάζουμε πλήκτρα/αρμόνια καθώς και ηλεκτρικά/κλασικά πιάνα, με σύγχρονο εξοπλισμό και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Στης επισκευές περιλαμβάνονται μητρικές πλακέτες, πρόβλημα δυναμικής μεμβράνης, σπασμένα πλήκτρα, οθόνες, ηχεία, ενισχυτές, τροφοδοτικά καθώς και “βραχνιασμένος” ήχος. Χορδίζουμε κλασικά πιάνα και φροντίζουμε για επισκευές τους από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας με πλήρη τεχνογνωσία και αξιοπιστία. Φροντίζουμε οι επισκευές σας να γίνονται το συντομότερο δυνατό, και με το χαμηλότερο κόστος. Το χόρδισμα κλασικού πιάνου γίνεται πάντοτε στον χώρο του πελάτη μετά από ραντεβού.

Επισκευές κρουστών

Σχισμένα δέρματα, ταλαιπωρημένες βίδες και σπασμένα LUG είναι το πρώτα που χαλάνε σε ένα κρουστό. Για αυτό αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή του κρουστού σας για να μην έχετε να ταλαιπωρηθείτε εσείς. Επισκευάζουμε τύμπανα, γκραγκάσες, τουμπερλέκια, νταούλια και ότι άλλο μπορεί να έχετε. Με σωστό εξοπλισμό και μεράκι εγγυούμαστε ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Επισκευές ηχητικού εξοπλισμού

Όταν πρόκειται για επαγγελματικό εξοπλισμό η σωστή συντήρηση του προλαμβάνει πολλά προβλήματα που μπορεί να συναντήσουμε πάνω στην δουλειά. Για αυτό αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση του επαγγελματικού ηχητικού εξοπλισμού σας για να είστε έτοιμοι για κάθε συνθήκη. Αναλαμβάνουμε κονσόλες, ηχεία, τελικούς ενισχυτές, μίκτες, dj controller κ.λπ..

  Close Καλάθι Αγορών
  Close Λίστα επιθυμιών
  Recently Viewed Close

  Close
  Μενού
  Κατηγορίες
  Μετάβαση στο περιεχόμενο