Τρόποι πληρωμής

Εξόφληση σε Κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα τότε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τρόπων πληρωμής:

. Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα
. Εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε μία χρέωση

Σημείωση: Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα γίνει στο κατάστημα με την παραλαβή.

Mε Τραπεζική Κατάθεση

Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 26644010501

ΙΒΑΝ: GR62 0110 2660   0000 2664 4010 501

EURO BANK :

0026.0117.11.0200624543  

 ΙΒΑΝ: GR23 0260 1170 0001 1020 0624 543

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με fax (22210-21029) αντίγραφο του καταθετηρίου. Παρακαλούμε επίσης να μας καλέσετε ώρες καταστημάτων για να γυρίσουμε το τηλ. σε Φαχ και να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αφορά.

 

. Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε το ποσό την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Έξοδα αντικαταβολής + 2,00 Ευρώ.
Για να κάνετε παραγγελία με αντικαταβολή θα επιλέξετε στην παραγγελία σας τρόπος πληρωμής : κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στα σχόλια από κάτω θα γράψετε αντικαταβολή. Εμείς θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών και το πότε θα παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Τρόποι αποστολής

Mε ΕΛΤΑ Courier

Επιλέξτε την ΕΛΤΑ Courier για να παραλάβετε σε 24 με 48 ώρες στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 11:30 εκτελούνται την ίδια ημέρα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 11:30 λαμβάνεται ώς παραγγελία της επόμενη ημέρας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο πεδίο ‘αριθμός φορτωτικής’ που βρίσκεται στο website των ΕΛΤΑ http://www.elta-courier.gr/search.asp μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. Για βάρος είναι μέχρι 2 κιλά σε φυσιολογικό όγκο θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά τα οποία είναι 5.00 Ευρώ για παραγγελίες προς όλη την Ελλάδα.

Με Πρακτορείο Μεταφορών

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την Musicmania πρακτορεία. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τον αριθμό φορτωτικής και τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου.  Tα μεταφορικά για αποστολή με πρακτορείο μεταφορών είναι απο 3,00 Ευρώ και ανάλογα με την περιοχή σας και τον όγκο του δέματος φτάνουν μέχρι και τα 15,00 Ευρώ περίπου όπου τα πληρώνετε εσείς με την παραλαβή των εμπορευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνετε κατ’ οίκων παράδοση.

. Παραλαβή από Κατάστημα

Επιλέξτε το κατάστημα Musicmania – Σιάνου (Χαλκίδα) για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

. Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.